Jun 7, 2012

the end.

assalamualaikum. bismillahirrohmanirrohim.

salam jumaat semua. salam penghulu segala hari. sudahkah kita mebaca surah surah yassin dan surah al-kahf hari ni? kalau belum,ayuh baca ye sahabat yang saya sayangi sekalian.

hmmm sedar tak sedar dah 2 bulan lebih berlalu. makanya,tamatlah sudah cuti sem kali ini. huwaaa. pejam celik tanpa disangka semuanya cepat betul berlalu. mood di hati malas je rasa nak balik. tapi ada jugak kengkawan yang semangat betul nak balik kampus memasing kan. aish. memang respect la sama korang yang bersemangat waja nak balik kampus tu kan. hehe

maka,bila dah habis cuti ni  segala rutin yang aku lakukan selama cuti sem ini berakhirlah sudah. the end la amcam tajuk entry aku tu kan. tapi apa pun kena balik la jugak. ada tanggungjawab yang menanti. ada amanah yang perlu dilaksanakan,

mak cakap, belajar tu pun ibadah jugak. yang penting niatkan segalanya kerana Allah. allah tak pandang siapa kita. allah pandang niat kita. jadi,kita kena selalu check niat kita betul ke idak kerana ALLAH ye. :)

lepas ni dah mula kelas,takde nye boleh dah makan,solat,tido krohhh krohh.. haha. elok perangai anak dara sorang ni kan. hmm pasni dah xamik damia kat sekolah dah, jaga si danish tu. sure miss la semuanya. rindu family tu yang amat. hmmm dah sampai masanya untuk tutup blog kali ini yeaaa. nanti sambung di lain entry insyallah. :) aku pun dah lapar ni. perut dah nyanyi lagu dondang sayang ni haaa.

intan maizura! sem baru,azam baru,matlamat baru dan semangat yang baru ye! insyallah. :)


jaga diri,iman dan amal. maaf kalau ada khilaf sepanjang menulis entry kali ini. assalamualaikum. :)

No comments:

Post a Comment